Quality is what we deliver

Speed Line Network opereaza in Romania pe piata transportului maritim containerizat, a transporturilor multimodale interne si internationale, logistica si depozitare.

Speed Line Network este o tanara companie de Freight Forwarding/ Casa de expeditii care prin seriozitatea, flexibilitatea si profesionalismul de care a dat dovada in relatia cu partenerii sai, si-a asigurat o ascensiune rapida in topul companiilor de profil.

Pachetul de servicii pe care Speed Line Network il pune la dispozitie partenerilor sai are la baza tipurile de transport maritim, rutier intern si international, aerian, cale ferata, imbinate cu servicii de depozitare,
manipulare marfa, asistenta documentatie import/export, asistenta la efectuarea formalitatilor vamale si cu orice alte servicii conexe transportului international de marfuri door-to-door.

Obiectivul principal al companiei noastre este acela de a asigura livrarea marfurilor care ne-au fost incredintate in conditii de siguranta, in timp util si cu costuri avantajoase. Selectarea cu atentie a furnizorilor de transport si in general a partenerilor interni si externi a fost primul pas inspre atingerea acestui obiectiv. Resursa esentiala a companiei noastre este reprezentata de echipa pregatita temeinic gata sa raspunda cu profesionalism si eficienta maxima clientilor nostri.

Contactati-ne cu incredere ori de cate ori aveti nevoie de un partener profesionist, flexibil si transparent pentru transporturile dvs!

Speed Line Network