Speed Line Network va pune la dispozitie servicii integrate de transport pentru toate tipurile de marfa asigurand livrari door-to-door din si catre toate colturile lumii cu maxima eficienta si profesionalism.

     

Transport maritim  – Fie ca aveti partide de marfa pretabile incarcarii in regim FCL (Full container Load) sau LCL (Less than container Load), Speed Line Network va pune la dispozitie servicii integrate prin parteneriate cu transportatori de top si operatori de servicii conexe.

Transport rutier  Speed Line Network vine in intampinarea cientilor sai cu solutii complete de transport rutier oferind atat transport in regim de grupaj (LTL) cat si camion complet (FTL), transport agabaritic, transport de marfuri perisabile si periculoase.

Transport aerian   Speed Line Network pune la dispozitie, pentru marfurile dvs., zboruri zilnice, din si catre Otopeni – Romania, conectandu-va rapid cu orice aeroport al lumii.

Servicii conexe – Sunt cele care vin in completarea serviciilor de transport (maritim, rutier, aerian), facand posibile livrarile door-to-door cum ar fi: formalitati vamale, depozitare, livrare la domiciliu pe auto sau cale ferata, transbord de marfa, asigurare cargo etc.

Asigurare cargo

Stim cat de importante sunt marfurile dumneavoastra astfel ca, pentru un plus de siguranta, Speed Line Network pune la dispozitia clientilor sai serviciul de Asigurare Cargo.